Afrika

Eventjes dacht ik in Afrika te zijn. Voor de gene die het gemist hebben, vanochtend had de lucht een diepe ‘savanne’ kleur. Mijn eerste reflex is het raam snel open te trekken en de caUtrecht 26-01-2013mera erbij te pakken. Ik kijk naar beneden en een frisse windstroom komt me tegemoet. Op dertien hoog is de Utrechtse Heuvelrug goed te overzien. Ook mooi, maar wat anders dan Afrika.

Tijdens het fotograferen stroomt de adrenaline door mijn lichaam. Ik blijf een tijd doorklikken totdat ik dé foto’s gemaakt heb. Voor jullie heb ik drie ervan geselecteerd die in deze blog zijn toegevoegd.

Ik hoop dat ik ooit nog eens naar Afrika op safari zal gaan. Geen kat die ik buiten op de gang heb gezet omdat ik bang ben dat hij uit het raam valt, maar echte katachtige. Echte leeuwen, tijgers en de Savanne kat, waarvan ik dé foto maak.

Advertisements

2 responses to “Afrika

  1. Nooit geweten dat luchten zo mooi konden zijn………hier blijkt een echte fotografe aan het werk. Hoe vroeg ben je opgestaan? Ik kom niet eerder mijn bed uit dan dat het licht is, mar dan mis je dit schouwspel wel natuurlijk. Prachtig!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s