De Voetbalvrouwen

stijlguideMet het vorige schoolproject hebben verschillende groepjes een campagne bedacht voor de Fairplay Cup; een campagne om de sportiviteit tijdens het voetbalspelletje te verbeteren en behouden. Tijdens wedstrijden staan ouders van kinderen vaak te schreeuwen aan de zijlijn. In het ergste geval worden kinderen van de voetbalclub afgezet. We hebben een campagne bedacht om op korte termijn te realiseren. Samen met drie andere studiegenoten waren wij de projectgroep;  voetbalvrouwen. We hebben van September tot November hard gewerkt aan een concept voor de Fairplay cup.

Het is bijna december en het schoolproject zit er weer op. Wat was het een leuk! De voetbalvrouwen zijn eerste geworden en ons concept word uitgevoerd.

Dit project hebben we zo leuk gevonden, dat we besloten hebben er (los van school) mee verder te gaan. Morgen ochtend, half 9 staan we op het veld om de eerste foto’s te maken. Zaterdag 1, 8 en 15 december  gaan we op pad en bezoeken we verschillende Utrechtse clubs om de E & Fjes te fotograferen.

Komen de voetbalvrouwen ook bij jou langs?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s